TIPPEK A SIKERHEZ

Név:
Email:

Feliratkozás


REFERENCIÁK

LIKE-OLJ!


2011 év coach-a

Fókusz Coaching

Life coach és Business Coach vagyok

 Dolgozz együtt te is a Nemzetközi Coach Szövetég 2011 év coachával!

Coaching küldetésem: hozzásegíteni az embereket a boldogabb, sikeresebb, teljesebb és szabadabb élethez.

  Amikor felfedeztem a coaching módszerét és annak hatékonyságát, sikerét mind a privát (Life coaching), mind az üzleti életben (Business coaching), azonnal megláttam benne saját személyes küldetésemet. Így - ahogy azt klienseimnek én is gyakran tanácsolom - szinte azonnal a tettek mezejére léptem, és a számomra Magyarországon szimpatikus irányzaton elindulva gyarapítottam tudásomat. Az ország legismertebb, legsikeresebb és legjobb tanáraitól tanulva megszereztem az elméleti tudást, majd azt a gyakorlatban is alkalmazva, kifejlesztettem saját coaching stílusomat, így segítek klienseimnek a saját erőforrásaikból merítve a céljaik felé tartó gyorsítósávba feljutni.

 Tanulmányaimat a Business Coach Akadémián kezdtem, majd a Budapesti Kommunikációs Főiskolán business coach állami diplomát szereztem. A Nemzetközi Coaching Szövetség (ICF) által megalkotott szakmai, etikai kódex szerint dolgozok.

Magyarországon azon kevesek közé tartozok, akik akreditált coach diplomával rendelkeznek.

 

 Saját tapasztalataim alapján kidolgoztam a fókusz coaching módszert, mely life coaching, business coaching ülések során  egyaránt átütő sikereket hoz a mindennapi gyakorlatban. Ezen kívül célkitűzési- és életúttervezéséi specialista vagyok.

 

A témák - a szükségletek alapján - változhatnak a folyamat során, coach-ként főként a sikeres életpálya megtervezésével, a karrier átvilágításával, időgazdálkodás gyakorlati javításával, a kommunikációs és prezentációs területek valamint a pénzügyi intelligencia fejlesztésével igyekszem ügyfeleimet sikerre juttatni.

A legtöbben azért nem ismerik fel a LEHETŐSÉGET, mert az többnyire munkaruhában jelentkezik és munkának látszik. Én mindig is úgy tartottam, hogy befektetett munka nélkül a coachingban nincs siker, ezért céljaimért mindig kitartóan dolgozok.

 Számomra coaching ügyfeleim sikere a legfontosabb, amiért én is keményen dolgozok. Hogy bebizonyítsam mennyire keményen, 100%-os elégedettségi garanciát vállalok arra, hogy elégedett leszel a közös munkánk eredményével, de ha mégsem, a szolgáltatás árát számodra visszafizetem.

  

 Több mint tíz évvel ezelőtt találkoztam egy az életemet és személyiségfejlődésemet nagyban meghatározó gyakorlati módszerrel, a neuro lingvisztikus programozással (NLP), amelynek azóta is elkötelezett híve és gyakorlója vagyok. Ez egy olyan módszer, melynek a központi eleme a kiválósághoz vezető út tanulmányozása, tanítása, alkalmazása.

 E módszert az NLP magyarországi meghonosítójától, Sthephen I. Molnártól, és kivalló mesteremtől Bozzai Lajostól tanultam. NLP Master Practition képzettséggel rendelkezem. A másik meghatározó személy életemben Brian Tracy, akit egyben személyes példaképemnek is tekintek emberekre gyakorolt kiemelkedő befolyása miatt, módszereit saját életemben, munkámban, coaching folyamataimban is használom és élvezem eredményeit.

Kommunikációs és prezentációs területeken is nagyszerű tanítókkal rendelkezem. A német származású trénernő, Vera F. Birkenbihl tanulásról, kommunikációról alkotott nézeteit, gyakorlatát igyekszem coaching munkámba és életembe is beépíteni, valamint a személyiségfejlesztés ükatya, Dale Carnegi által fejlesztett prezentációs és értékesítő tréningek, valamint művei szintén számottevő hatást gyakoroltak életemre.

 Szólni szeretnék még egy példaképemről, Manhertz Józsit, aki céltudatosságával, pozitív életszemléletével és nyitottságával rengeteget segített fejlődési utamon és követendő példát állított elém. A nála készült bemutatkozó beszédem itt meghallgatható.

 Coach edzőtársai :-)

Az épp lélekhez számomra elengedhetetlen az egészség, amelyért sokat is teszek, ezért rendszeresen sportolok, és egy orosz sport, a kettlebell gyakorlója vagyok, melyet a fegyencedzéssel együtt használok.

2016-ban találkoztam elöszőr a Butyko módszerrel, mely a légzés segítéségvel segít az egészséget visszanyerni. 2019-ben elvégeztem a sportolóknak szóló Buteyko tanfolyamot az Oxigen Adventage istruktori képzést, majd később a hagyomásnyos Buteyko practitioner tanfolyamot. Jelenleg Buteyko-tréningeket tartok Budapesten és környékén. 

 

Életemet a boldog, harmonikus párkapcsolat teszi teljessé párommal, amit mindketten igyekszünk a jövőben is megőrizni.

 

 Life coach és családja :-)

 

 Együttműködő partnereim, akiket jó szívvel ajánlok: 

Vass Andrea business coach

Business coachként és trénerként dolgozom. A coachingban nagyon önmagam lehetek és az értékeim mentén működhetek, ezért is ad sok örömöt a munkám. A coaching a fejlődés, a felfedezés, a változás és a növekedés útja, és egyben az ön elfogadásé is. Ritka manapság az együtt töltött minőségi idő, az elfogadás, a valódi figyelem, és az őszinteség. Ezért is fontos eszköz a coaching az üzleti világban és persze az életben, a mindennapokban. Jó edzőként támogatom az ügyfeleimet az útjukon, a kibontakozásban. Sokéves vezetői tapasztalatom, élettapasztalatom, közgazdász végzettségem, a mögöttem lévő coach képzések, trénerképzések, a sok önismereti munka és a jóga jelentik számomra azt az alapot, amire építkez hetem a munkámban.

 Jelenleg tudásomat és tevékenyésgemet tovább bővitettem Buteyko professzor átal kifejlesztet Buteyko térningel, illetve Patrck Mckewon által sportolóknak kifejelesztett Oxigen Adventage téningelFÓKUSZBAN A SIKER
Fókusz Coach - Minden jog fenntartva

A SIKER RECEPTJE / MI A COACHING? / BUSINESS COACHING / LIFE COACHING
TANULSÁGOS TÖRTÉNETEK / GYIK / KAPCSOLAT