LIFE COACHING TIPP

Életünket sokkal könnyebb átlátni, kezelni, ha különböző fő területekre osztjuk fel. Így már az egyes területekkel, részekkel a munka egyszerűbbé válik.


Minden egyes terület fontos, de ez egyénileg eltérő, és időszakonként változó lehet számunkra. Természetesen mindenki választhat saját felosztást is, a következő képen csak egy egyszerű példát láthatunk. Az  egyes részterületek is mindenki számára különbözőek, egyediek, például mindannyiunknak más társasági igényei lehetnek, mégis érdemes megvizsgálni, számba venni, külön-külön életednek ezeket a területeit, hogy biztos lehess benne, a szükségleteid kielégítésre találnak,

és hogy arra fókuszálhass, ami számodra valóban fontos.


Gyakran a napi taposómalomban nem szánunk elegendő időt saját igényeink feltárására, ezért hamar fásulttá, kiégetté válhatunk. Olykor már néhány óra segít abban, hogy tisztábban lásd, hogy milyen életet élsz, és mi az általad vágyott élet között a különbség. Ezután már egyszerű a feladat, meg kell tervezni, hogy ezt hogyan fogod elérni, milyen lépéseket, erőfeszítéseket célszerű megtenned.

Egy life coach már néhány beszélgetés alatt is segítségedre lehet, hogy ezeket a területeket tisztán láthasd, és ezek a lépések biztonsággal és kisebb erőfeszítéssel megtörténjenek, melynek eredménye egy valóban fókuszált és boldog életet lehessen.

Life coaching tipp az élet különböző területei

Life coaching tipp az élet különböző területei

Ha tetszett ez a bejegyzés, kérlek ”lájkold” és oszd meg ismerőseiddel, hátha nekik is tetszik majd!

Köszönöm! 🙂

Life coachod, Zoli

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük