Mire jó az NLP? könyvajánló

NLP könyv life coachinghozAz utóbbi időben olvasmányaim körében egyre jobban megszaporodtak a tanulságos tanmesék.
Nem véletlen ez, mivel egyre jobban érzem hasznosságukat és segítségüket. Gyakran mutatnak irányt, esetleg új nézőpontot nyithatnak, ha már belesüllyedni látszunk a szürke hétköznapokba. A következő könyv érdekes, színes példája annak, hogy egyszerűen, közérthetően megírt zseniális történet tud szórakoztató, rendkívüli élményt adó, és egyben hasznos tudást közvetítő is egyszerre lenni.


A könyv címe: Mire jó az NLP?
Már régóta kerestem ilyen jellegű, azaz történetbe ágyazott NLP-és könyvet. Ha valaki még csak most ismerkedik e zseniális önfejlesztési, gyakorlatban alkalmazható könyv iránt az rendkívüli kincsre akadhat ebben a könyvben. Még számomra is, aki már majdnem három évtizedet átölelő ismeretséggel rendelkezem új, mélyebb megértést hozott. Az NLP nem más mint a kiválóság művészete, a gyakorlati siker pszichológiája, tudományos sallangoktól mentesen. A szó maga egy betűszó, ami annyit jelent Neuró (idegrendszer) Lingvisztikus ( azaz nyelvi) és programozás (tudatos változtatás) rövidítése. A módszer már a hetvenes években útjára indult, de mai napig is folyamatosan fejlődik.


A mai napig csodálattal tölt el mint eszköz és nézőpontnak az eredményessége. Volt olyan ügyfelem, akinek segítségével sikerült egy új, már régóta vágyott szokást megvalósítani gyakorlatilag percek alatt. Más esetben megrekedt, elakadt embereknek sikerül segítségével új reményteli jövőt kialakítani.


A könyvben egy NLP tanfolyamban kapunk bepillantást, hallgatunk bele, illetve kapunk ízelítőt a főhős élményein keresztül. Nem csak a legfontosabb alapelvek, gyakorlatok kapnak helyet, hanem azonnali felhasználható tudást is kapunk. A könyv remekül strukturált, jól felépített, átlátható és az NLP számomra mindig zseniális elemeit felhasználva készült.


Összegzésképpen bátran javaslom e könyv olvasását, és hiszem hogy minden tudatos, önmagát fejleszteni akaró ember könyvespolcán helye van ennek a könyvnek.

 


 

Ha tetszett ez a bejegyzés, kérlek ”lájkold” és oszd meg ismerőseiddel, hátha nekik is tetszik majd!

Köszönöm! 🙂

Life coachod, Zoli

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük