TIPPEK A SIKERHEZ

REFERENCIÁK

LIKE-OLJ!


Fókusz Coaching

Business Coaching (üzleti coaching, üzleti tanácsadás)

A Business Coaching a egy speciális üzleti tanácsadás, ahol a problémák megoldása célok kitűzésén és megvalósításán keresztül valósul meg. Jelenlegi ismereteink szerint az egyik leghatékonyabb eszköz a csúcsteljesítmény felszínre juttatásához. Nem csodamodszer, de nagyon hatékony és eredményes!!!

A business coaching az esetek 98%-ában sikeres megoldás!

Milyen esetekben segíthet Neked a Business Coaching, ha vállalkozó vagy?

 • Teli a hócipőd a napi robotolással? Túl sok az a 10-14 munkával töltött óra azért, hogy a vállalkozásod épphogy fennmaradjon? Volt olyan ügyfelem, akinek személyes vagyona - 50 000 000 volt, és ennek ellenére talpraált.
 • Szeretnél müködő vállalkozást kiépíteni, de egyedül nem megy?
 • Állandó stressz gyötör, lestrapált vagy, mert nem tudsz feltöltődni, regenerálódni?
 • Ha állandóan őrlődsz, hogy nincs időd a szeretteidre.
 • Nem tudod, milyen irányba vidd a vállalkozásod? Dolgoztam már számos olyan ügyféllel, aki nem tudta, hogy remek ötletei, válalkozásait hogyan menedzselje. Végül megoldotta!
 • Elérhetetlennek tűnik az álmod, amit korábban megálmodtál és annyira szeretnél?
 • Ha nem megfelelő vállalkozásod bevétele és bővíteni szeretnél, hogy növelhesd a profitot?

Ha kíváncsi vagy arra, hogy van-e mit fejlődnöd, akkor az alábbi teszt segítségével megtudhatod!

A business coach-ként feladatomnak tekintem, hogy a Te érdekeidet és fejlődésed segítsem. Business coach-ként teljes elfogadással fordulok feléd, biztosítom számodra azt a támogatói környezetet, amelyben a lehető legeredményesebben teljesíthetsz, továbbá támogatlak abban is, hogy saját tapasztalatod, képességed és tudásod alapján megtaláld a számodra a legideálisabb megoldásokat. Ha kell motivállak is a fejlődésben!

A Business coaching miért hasznos a szervezeteknek?

business coaching olyan szervezeti tanulási folyamat kereteit adja meg, amelyben az érdekeltek tükröt kapnak, hogy tisztán lássák, és megértsék személyes közreműködésük kihatásait. A business coaching folyamat során a business coach segít feltérképezni, hogy személyes hatásokban fellépő esetleges negatív anomáliák a szervezetben milyen elakadásokhoz vezethetnek, majd abban, hogy azt business coaching eszközök felhasználásával tudatosan megszüntessék. Így indulhat a szervezet belső fejlődésnek: az egyénből kiinduló hatás a környezetére is kihatással van, így a csoportok fejlődése az őket körülvevő tágabb környezetbe gyűrűzve egy pozitív változást indíthat el a teljes vállalatban.

A business coaching keretei között a mindennapi munkavégzés során adódó nehézségek és problémák más megközelítésben kerülnek fókuszba.

Hogyan használható a business coaching, ha nagyobb szervezetben vagy vezető, vagy HR-es?

 • Hatékonyabb egyéni működés - időgazdálkodás 
 • Delegálás, munkaszervezés fejlesztése 
 • Döntés előkészítés és döntéshozatal támogatása 
 • Frissen kinevezett vezetők támogatása az első időszakban 
 • Kiégés, "burn-out" szindróma elkerülése
 • Munka és szabadidő egyensúlyba hozatala 
 • Prezentációs technika fejlesztése 
 • Asszertivitás fejlesztése 
 • Stressz kezelés, feldolgozás 
 • Menedzserből leaderré válás segítése 
 • Vezetői csapatépítés, irányzatok közelítése  
 • Eredményes konfliktuskezelés
 • Kommunikáció fejlesztése, erősítése 
 • Karriertervezés vállalaton belül 

Ezeken a területeken a Fókusz Business Coaching bizonyítottan sikeresen alkalmazható és 100%-os garanciát vállalok a sikerre!

Milyen a Business Coaching megtérülése?

A Business Coachingnál kétség kívül igen fontos kérdés a megtérülés a felhasználó számára. Ez tulajdonképpen a befektetés hasznosságát jelenti. A business coaching mérésének célja, hogy a módszer hasznosságát megadja, azaz a Return On Investment (ROI) nagysága megállapítható legyen. Kutatások szerint ez a mutató business coaching esetén nagyjából 4,7 és 5,6 közé tehető, azaz egységnyi business coaching-ba való befektetés 4,7-5,6 szoros megtérülést hoz. Mindezt az alábbi képlet alapján számítható ki:

ROI= Eredmény * Coaching szerepe * Becslési pontosság / Coaching díja

Kinek nem ajánlott a business coaching?

Ha a fejlesztendő területen nem rendelkezel alapvető ismerettel vagy teljesen járatlan vagy, akkor számodra jelenleg ideálisabb választás lehet a business coach helyett egy tanácsadó vagy tréner alkalmazása. Ha azonban már rendelkezel ismeretekkel és hajlandó vagy a tanulásra, emellett szeretnéd a maximumot is kihozni magadból, akkor igazán jó helyen jársz! Akkor is jó helyen jársz, ha dolgozóid számára szeretnél támogatást nyújtani, segíteni őket bizonyos területeken.

A tanulási folyamat is hatékonyabbá tehető egy tréning után, ha kombinálod ezt egy business coach segítségével, aki az elmélet gyakorlatba ültetésében támogat, vagy éppen az adott pillanatban felmerülő akadályokon segíti át.

Tegyél egy óriási szívességet magadnak, fejlődj a Fókusz Business Coaching-gal!

Nálam nincs kockázat, mert csak akkor kell fizetned, ha elégedett vagy az általam nyújtott szolgáltatással! Ha nagy a nyomás a vezetőség felől, hogy valóban jó coaching szakemberre adod-e ki a pénzt, nyugtasd meg őket, mert nálam csak akkor kell fizetned, ha teljesen elégedettek az elvégzett munkával és az eredménnyel!!

Ha úgy gondolod vállalkozásod, vállalatod profitálhatna és sikeresebb lehetne business coaching alkalmazásával, hívj bizalommal és próbáld ki mit nyújthat számodra a Fókusz Business Coaching!

 

Kattints ide és máris felveheted velem a kapcsolatot!

 FÓKUSZBAN A SIKER
Fókusz Coach - Minden jog fenntartva

A SIKER RECEPTJE / MI A COACHING? / BUSINESS COACHING / LIFE COACHING
TANULSÁGOS TÖRTÉNETEK / GYIK / KAPCSOLAT