TIPPEK A SIKERHEZ

Név:
Email:

Feliratkozás


REFERENCIÁK

LIKE-OLJ!


Coaching

Saját fejlesztésű coaching technikák, amelyek már bizonyitottan hatásosak

Mi az a Coaching?

A coaching hasznos segítség számodra a rohamosan fejlődő és egyre inkább rohanó világban. Hogyan segít Neked a coach céljaid elérésében? Mi is pontosan a coaching? Tudj meg többet a coachingról!

A Coachingról bővebben

Miben segít Life Coaching?

A life coaching (életvezetési tanácsadás) segít Neked abban, hogy életed egyenesbe jöjjön és megtaláld céljaidat. Nem érzed magad sikeresnek? Elmosódtak a céljaid? Olvass bővebben a life coachingról!

A Life Coachingról bővebben

Hogyan segít a Business Coaching?

A business coaching (üzleti coaching, üzleti tanácsadás) segít Neked, hogy vállalkozásodban a csúcsteljesítményt hozd ki magadból. Robotolsz? Állandó a stressz? Nehezen hozol döntéseket?

A Business Coachingról bővebben

Mikor ajánlott a Karrier Coaching?

A karrier coaching segít Neked, hogy megtaláld a számodra legmegfelelőbb hivatást, vagy elindítsd a legjobb vállalkozást. Segít ötleteid valóságba átültetésében. A munkád céltalan? Nem tudod merre indulj?

A Karrier Coachingról bővebben

Miért jó a Csoportos Coaching?

A csoportos coaching segít Neked egyedi célkitűzési modell felállításában gyakorlati módszerekkel. Vannak céljaid, de mégsem éred el őket? Szeretnéd, ha a célkitűzésben mások is segítenének?

A Csoportos Coachingról bővebben

Mennyibe kerül a Coaching?

Tetszik a coaching és szükséged van egy jó coachra? Szeretnél még többet megtudni a coaching (Life Coaching, Business Coaching, Karrier Coaching és Csoportos Coaching) ülések árairól.

A Coaching árakról bővebbenFÓKUSZBAN A SIKER
Fókusz Coach - Minden jog fenntartva

A SIKER RECEPTJE / MI A COACHING? / BUSINESS COACHING / LIFE COACHING
TANULSÁGOS TÖRTÉNETEK / GYIK / KAPCSOLAT