TIPPEK A SIKERHEZ

REFERENCIÁK

LIKE-OLJ!


Fókusz Coaching

Célkitűző csoportos coaching - (maximum 6 fő)

Meg kellett ismernem magam, mert csak biztos alapról mászhatok ki a gödörből. Én pedig eltökéltem, hogy ki akarok jutni a napra!
/ Reményik László

A célkitűzés azt jelenti, hogy tudatában vagy annak amit akarsz, megvalósítási terved van hozzá és maximáli fókuszáltság mellett azt végre is hajtod mindaddig, amíg el nem éred a célodat.

Egyedülálló lehetőséget biztosítok ezen a csoportos coachingon, hogy megérthesd és elsajátíthasd a célkitűzés struktúráját, valamint annak gyakorlati módszereit, hogy könnyedén fókuszálhass a számodra fontos dolgokra.

Ez az egyik legegyszerűbb módszer arra, hogy gyorsan irányba fordíthasd az életed. Fókuszban az álmok tanfolyam, csoportos coaching

Mit kaphatsz ezen a foglalkozáson:

  • Gyakorlatban működő saját fókuszú, egyedi célkitűzési modellt.
  • A foglalkozás végére tökéletesen magadévá teszed a célkitűzés 10 aranyszabályát, amellyel magabiztosan tűzhetsz ki működő célokat. 
  • Hozd magaddal fő céljaidat, amin szeretnél a gyakorlatokban dolgozni, a tanfolyam végére olyan tisztán fogod látni az odavezető utat, mintha egy GPS-be tápláltad volna úticélod koordinátáit!


Feltöltés jelentkezési sorrendben, illetve coahing ügyfeleim elsőbbséget élveznek. 

Jelentkezem >>

Bevezető áron most 6985 Ft, (Ha átgondolod, ez kb. annyi, mintha mozi után beülnétek enni valahová. Csak épp ezzel az életed fordítod jobb irányba...)

INGYENES, ha már részt vettél 5 alkalmas coaching foglalkozáson nálam, vagy éppen folyamatban van.

A következő foglalkozás időpontja:

2015.04.11. szombat 14 - 18 óráig.

2014.04.18. szombat 14 - 18 óráig.

100% pénz-visszafizetési garanciát vállalok! Tehát, ha nem vagy elégedett a foglalkozással, akkor a teljes tanfolyam árát azonnal visszafizetem.

Jelentkezem >>

 

 

 

Ezt mondták, akik már részt vettek a tréningen:

  • Tetszett a tanfolyam felépítése. Az, hogy az alapok tisztázásától fokozatosan egyre mélyebb szintre mentünk. Mind Zoli, mind a résztvevők folyamatosan segítették egymást, hogy valóban azt a célt érjük el, ami miatt eljöttünk. Szerintem nagyon jó volt, hogy kis létszámú a csoport, így mindenkire jutott elegendő idő és figyelem is, illetve jó volt a sok hétköznapi példa, amiket Zoli felhasznált, ezeken keresztül könnyebb volt a tréning lényegét megérteni és reményeim szerint átültetni a saját életembe. Bár ahhoz, hogy elérjem azt, amit szeretnék egy hosszú folyamat, a kiinduláshoz a tanfolyam mindenképpen hasznos volt. Köszönöm Zolinak és a tréning teamnek. Csak ajánlani tudom. (Szabó Krisztián)
  • "Mindannyian mások vagyunk! Mindenki más problémákkal, és kérdésekkel érkezik. Az igazán döbbenetes, hogy mindnyájan ugyanazzal távozunk, és ez nagyszerű! Válaszokat kaptunk! Mégpedig testre szabottat. Én, személy szerint ennél többet is! Hitet, hogy valóban megvalósíthatom a céljaimat! Térképet, amin be van jelölve az út, és nincs más dolgom, mint követni. A merre van, és a hogyan, többé már nem kérdéses!  Ezek után eltévedni? Lehetetlen!!!  Köszönöm!"Zoli    (Hajagos Zoltán)

Jelentkezem >>

Jelentkezés: Iványosi-Szabó Zolinál
emailben: ivanyosi@fokuszcoach.hu
telefonon: 06 20 9225 475

További referenciák a csoportos coachingról, egyéni coachingról.

 

 

További tréningek:

 Nálunk egy mentális edzőtábor vár rád, ahol szembesülhetsz az erősségeiddel, ahol kapsz visszajelzést másoktól arról, hogyan hatsz és végignézzük azokat a tényezőket, amelyek a jellemzői a sikeres embereknek és vezetőknek. Ugye te is hallottad már, hogy A sikeres emberek működése, hozzáállása, gondolkodásmódja tanulható? Sokan már a tréning alatt rájönnek, milyen rendszer alapján működnek, mi tartja vissza őket a sikertől és hogyan érhetnek el sokkal rövidebb idő alatt sokkal többet. 

 

 siker5.0 csoportos coaching Siker5.0 csoportos coaching 01

 FÓKUSZBAN A SIKER
Fókusz Coach - Minden jog fenntartva

A SIKER RECEPTJE / MI A COACHING? / BUSINESS COACHING / LIFE COACHING
TANULSÁGOS TÖRTÉNETEK / GYIK / KAPCSOLAT