TIPPEK A SIKERHEZ

Név:
Email:

Feliratkozás


REFERENCIÁK

LIKE-OLJ!


Regisztráció - Hogyan állítsd életed irányba néhány hét alatt?

Regisztráld magad az 5 részes INGYENES életút tervezési tanfolyamra (Hogyan állítsd életed helyes irányba néhány hét alatt?), melyeket emailek formájában fogsz megkapni. A tanfolyam mellett ingyenesen használhatod weboldalunk Személyes fejlődést segítő eszközöket, melyek nagyban segítenek Téged életed jobbá tételében!

A regisztrációhoz töltsed ki az alábbi űrlapot. A kitöltést követően egy automatizált levelet fogsz kapni az itt megadott e-mail címére és meg kell erősítened a regisztrációdat az emailben található hivatkozásra való kattintással!

E-mail cím*:

Vezetéknév*:

Keresztnév*:

Feliratkozom a hírlevélre


Fontos: Ha használsz spam (kéretlen levél) szűrőt, akkor kérlek, állítsd be, hogy engedélyezed a kapcsolat@fokuszcoach.hu címről érkező leveleket. (Különösen igaz ez ha citromail vagy vipmail fiókot használ)

Adatvédelem: A regisztráció során megadott információkat a legnagyobb körültekintéssel, bizalmasan kezeljük, azokhoz illetéktelenek nem férhetnek hozzá, harmadik fél részére nem adjuk ki. A regisztrációval egyidejűleg tudomásul veszi és elfogadja az adatvédelmi nyilatkozatunkat.

Regisztráció


FÓKUSZBAN A SIKER
Fókusz Coach - Minden jog fenntartva

A SIKER RECEPTJE / MI A COACHING? / BUSINESS COACHING / LIFE COACHING
TANULSÁGOS TÖRTÉNETEK / GYIK / KAPCSOLAT