TIPPEK A SIKERHEZ

REFERENCIÁK

LIKE-OLJ!


Referenciák

Business coaching, Fekete-Kardos Zoltán Én régóta éreztem, hogy valami nincs rendben, a munkámban és a magán életemben, nem abba az irányba tartanak a dolgok, amerre szeretném, ehhez csak a business coaching megbeszélések kellettek, hogy kerek legyen minden és tudjam, merre induljak és hogyan. Az egész életemet átstrukturáltam és már most érzem a változások pozitív hatását! Nagyon köszönöm ezt a coachingot, mert segítségével az egész életemet újra formáltam.

Fekete-Kardos Zoltán
Sales Innovation 2025 Kft. tulajdonos, ügyvezető


Life coaching Szabó Krisztián "Hosszabb ideje nem éreztem jól magam a bőrömben, mégsem tudtam egyértelműen meghatározni mit kellene tennem és inkább a korlátokat láttam magam előtt. Már az első "állapotfelmérő life coaching" találkozásom Zolival hasznos volt, bár csak kérdezett, mégis olyan más megközelítésbe helyezte a dolgokat, hogy egy A4-es oldalnyit jegyzeteltem magamról, magamnak. A coaching folyamat során folyamatosan haladtunk előre, kisebb-nagyobb részekre bontva, így már az elejétől voltak sikerélményeim. Jólesett, hogy nemcsak a coaching találkozókon figyelt rám, hanem folyamatosan kért visszacsatolást, ami jelezte valóban a szívén viseli az ügyfeleit. Emberileg és szakmailag is kellemes meglepetésben volt részem, hálás vagyok a segítségért és az ötleteiért, melyek nélkül nem biztos, hogy meghozok olyan döntéseket, amelyeket már korábban meg kellett volna hoznom.\"

Szabó Krisztián
SAP BI tanácsadó


Business coaching, business coachee A business coaching üléseken minél többször találkozunk, annál jobban érzem annak a támogatásnak a szükségét, amelyet Zoli nyújt nekem, és mindig pozitív energiával tölt fel. - Az egyik legfontosabb szempont azonban a Zoli személyisége. Nagyon fontos az, hogy az egész személyisége pozitív, támogató és ösztönző. - Az, hogy felügyelik a munkámat, még ha csak képletesen is, de van mihez tartanom magam. - Olyan dolgokra hívja fel a figyelmemet, ami nekem eszembe sem jutott volna, mindezt összefüggéseiben. - Azt érzem, hogy mióta együtt dolgozunk, sokkal nagyobb és hatékonyabb lépéseket tettem meg, mint ezt valaha is tettem volna ilyen segítség nélkül. Jelenleg is együtt dolgozunk, és úgy érzem, sokat profitálok ebből a coaching folyamatból.

Yom-Tov Ágnes
Természetgyógyász,biorezonancia terapeuta


Life coaching, Kocsi János coachee Zoli nagyon precíz és pontos ember, aki szinte minden elakadásomnál elő tudta csalni belőlem a megoldáshoz vezető eszközöket, vagy (ritkábban) ő maga javasolt különféle módszereket. A találkozások jó hangulatban és megértő légkörben zajlottak. Sokat tanultam tőle a fegyelmezettség és a tudatosság területein.

Kocsi János
CFA,Equity Portfolio Manager Allianz Fund Management Hungary Ltd


Business coaching Szimpatikus, segítőkész business coaching partner. Pontos, jól előkészül a témákra, így a megbeszéléseink eredményesek és hatékonyak voltak. Ajánlom mindenkinek, aki a szakmában új ismeretekre vágyik, szeretné bővíteni ismereteit és rendszerezettebbé akarja tenni munkáját. Mindezekben kiváló segítőpartner Zoltán.

Juhász Péter
Értékesítéstámogatási vezető és minőségbiztosítási menedzser / Mercedes-Benz Hungária Kft.


Business coaching Kátai Tamás A coaching alkalmak kellemes hangvételűek, egy kellemes barátias kávézásra emlékeztetnek (ezeket ezúton is köszönöm ), ahol egy kicsit kikapcsolhatok a napi rutin-rohanásból és végiggondolhatom, egy előre megbeszélt, irányított folyamaton keresztül, külső szemlélő szemével a problémámat. Sokszor már ez is nagyon sokat segít, amikor pedig egy konkrét problémára keresünk megoldást, az megdöbbentően egyszerű formában tudatosul bennem. Ezt úgy értem, hogy olyan igazi homlokra-csapós gondolataim vannak, hogy ez nekem eddig nem jutott eszembe, vagy tényleg így is lehet és mennyivel egyszerűbb. Egy biztos: egy életre megtanultam, hogy mindig lehet egyszerűsíteni és sok esetben ez a problémáim kulcsa. Minden találkozó után lelkesebben távozom, mint ahogy érkeztem, és tudom a következő lépést. Itt már tényleg csak rajtam múlik, hogy meglépem-e Én hitet kaptam, segítséget a céljaimhoz és megvalósítási tervet, amin végigmehetek, és mindez a sajátom! Ez Órisási! Köszönöm!Az üzleti coaching találkozók színvonala után nem volt kérdés, hogy a célkitűzés tanfolyam is hasznos lesz. Zoli nagyon felkészült, alapos, és precíz, ugyanilyen a tanfolyama is. Sok célkitűzés tanfolyamon jártam már, de most tudtam végre a mindennapjaim részévé tenni. Sokkal hatékonyabb vagyok a munkámban, mint korábban, és ennek is köszönhetően jobban érzem magam a bőrömben. Ajánlom mindenkinek, aki csak egy kicsit nehézkes területnek érzi a célkitűzést. Biztos vagyok benne, hogy helyre fognak kerülni a dolgok!

Boros Lajos
Vállalkozó


Herczegh Marianna Business coaching Kiváló segítőtárs a gondolatok rendezésében, a dolgok több aspektusának megvilágításában, a "helyes - nem helyes" kérdések megvizsgálásában. Sugárzik belőle a nyugalom, az empátia készsége nagyon jó, így átérzi a másik fél problémáját és kiváló kérdésekkel segít a helyes út, válasz megtalálásában.

Herczeg Mariann
Cobra Computer, Operativ igazgató


Life coaching Zalán Zsuzsanna Zoli segítségével rájöttem arra, hogy életem nagy küldetése a családalapítás. Mellette megtanultam, hogy céljaim elérésében egész életemben csak én állítottam saját magam elé korlátokat, és ma már azt is tudom, mik ezek és hogy tudnám őket kezelni, mellőzni, kiküszöbölni. Sok esetben teljesen egyértelmű összefüggésekre világít rá, amik annyira egyszerűek, hogy az embernek sokszor eszébe sem jutnak, holott nagyon hasznosak. A gondolataimat is jobb, számomra hasznosabb irányba tudom terelni felesleges rágódások helyett a találkozásaink során eltanult módszerek segítségével. Tudom, hogy még rengeteg munkám lesz, hiszen a körülményeket mindig sokkal könnyebb megváltoztatni, mint belülről változni, de nem ijedek meg a feladattól, és tovább folytatom, amit elkezdtem. Azt gondolom, hogy az életben az emberi kapcsolatok a legbonyolultabbak, és mindenki számára jól jönne a segítség.

Zalán Zsuzsanna


Jó ötleteivel segített egy új jövőképet megteremteni a pályamódosításomban, inspirált és még az önismeretben is rámutatott valamire, amit később fel tudtam dolgozni.

Kádas Eszter
Strategy manager, JT International


Az energiáid, a jelenléted és a lényed a tudásoddal párosulva, megtestesítve az ideális coachot. A stabilitásod nekem is mindig erőt és nyugalmat adott. Köszönöm!

Dr. Nagy Gabriella
Jogász, business coach


Kiváló elméleti keretbe ültetett gyakorlat, szemléletesebbnél szemléletesebb példákkal és hatékony technikával jellemezte a Fókuszban az álmok tréninget. Praktikus, otthon is felhasználható eszközöket kaptam a célkitűzéshez. Támogató légkörben egymás ötleteinek meghallgatása pozitívan hatott formálódó gondolataimra. Alig várom a csoportos coaching folytatását!

Gombos Andrea
Senior manager, Diageo


Business coaching, Monori Sándor Nagyon professzionális és jó beleérző képességgel rendelkező partnert ismerhettem meg Zoltán személyében, aki segített megtalálni azon területeket ahol szükség lehet a segítségére, jól vezette a Coaching folyamatát. Ajánlom minden olyan vezetőnek, aki új feladat előtt áll vagy stratégiát szeretne felállítani a munkájához - komoly segítőre számíthat aki Vele dolgozik.

Monori Sándor
Service Engineering Manager,Honywell


Azért örülök, hogy Zolihoz fordultam az időgazdálkodással és a karrierépítéssel kapcsolatban, mert valóban ösztönző, konkrét válaszokhoz jutottam már az első life coaching találkozás után is. Zoli nemcsak általános, elméleti tanácsokat adott, hanem az én egyéni szempontjaimra fókuszálva próbált rávezetni lehetséges megoldásokra. Közvetlen, empatikus, segítőkész személyisége megkönnyítette, hogy teljesen nyíltan tudjak beszélni a problémáimról . Bár fellépése magabiztos és határozott, mégis szerény és hiteles volt számomra. Úgy éreztem, hogy valóban segíteni akar nekem. A döntéseket természetesen nekem kell meghozni, de a már az első alkalom után sikerült évek óta fennálló akadályokat leküzdeni.

Herczeg Enikő
olasz tanár, jóga instruktor


Faragnod neked kell majd, de a vésőt lesz aki megélezi. Nem egyszerűen hatékonnyá tesz.. Eléri, hogy elkezdhesd kifaragni magadból Davidot. Inspirál és támogat, hogy megalkosd magad.

Kucsera Péter
ügyvezető | CEO Szenvedéllyel írunk: www.Y-love-Content.com


Munkahely váltáson gondolkodtam, de mivel ez már harmadik váltás lett volna nagyon hasonló okokból és szituációban, szerettem volna kideríteni, mi van a háttérben és miért lépek folyton ugyanabba a gödörbe... Egy barátnőm tanácsára kezdtem coachot keresni, és örülök, hogy pont Zolira sikerült ráakadnom, habár az első találkozónk első 10 percében nem fűztem sok reményt az együttműködéshez. De amikor elkezdtem beszélni arról, hogy miért is vagyok itt, és Zolinak volt egy nagyon jó hasonlata, ami tökéletesen leírta a helyzetemet, jött a felismerés: "Jéé, hát ő érti, hogy miről beszélek". Aztán volt még 4-5 ilyen jellegű szituáció ezen a találkozón, ez pedig meggyőzött, hogy ő az én emberem. :) A coaching során Zoli segítségével elég sok kérdésemre sikerült választ találnom, és kikeverednem egy testileg-lelkileg egészségtelen, kiégett állapotból. Hatékony eszközöket kaptam tőle a problémáim gyakorlati kezeléséhez és megoldásához, és ezzel párhuzamosan a háttérben húzódó, problémákhoz vezető okok is kezdtek világossá válni. Elsajátítottam egy új, pozitív szemléletmódot, sikerült új célokat kitűznöm, és úgy érzem, a hivatásomat is megtaláltam. A célok mellé pedig azokat az eszközöket is megkaptam, amelyek ezen célok elérésében segítenek és tartóssá teszik a változást. Megtanultam, hogy hogyan győzzem le a saját önkorlátozó hiedelmeimet és hogyan fókuszáljak azokra a dolgokra, amelyek előre visznek az életben.

Mácsai Mariann
FÓKUSZBAN A SIKER
Fókusz Coach - Minden jog fenntartva

A SIKER RECEPTJE / MI A COACHING? / BUSINESS COACHING / LIFE COACHING
TANULSÁGOS TÖRTÉNETEK / GYIK / KAPCSOLAT